top of page

Bethlen Gábor Egyesület

érdekvédelmi és közművelődési egyesület

Bethlen_egyesület_log_feher_edited.jpg

A Bethlen Gábor Egyesület tájékoztatja Önt, hogy az általuk gyűjtött valamennyi személyes adat, különösen a neve, címe, születési dátuma, e-mail címe, telefonszáma, melyek kizárólag hírlevelek kiküldéséhez és különböző eseményekre való meghívásokhoz szükségesek, jogszabályi felhatalmazás alapján kerülnek összegyűjtésre. Az Ön adatait máshogy nem használják fel.
Tájékoztatjuk, hogy az ügyfelekre vonatkozó adatokat esetlegesen az események kiküldésének és meghívásoknak a lebonyolítása érdekében továbbadhatják a Zsámbék városi önkormányzatnak.

A Bethlehen Gábor Egyesület által esetlegesen Ön mint látogató által rögzített kép- és videó anyagot dokumentációhoz, nyilvánosság számára, valamint marketingcélokra használhatják és publikálhatják médiumaikban (nyomtatott, internetes, közösségi média platformokon).

Ha nem ért egyet a fentiekkel, bármikor jogosult a Bethlen Gábor Egyesülettel szemben a személyes adatok egyes törlését vagy blokkolását kérheti.
Továbbá bármikor indokolás nélkül élhet az ellenkezés jogával és a jövőre nézve az adott hozzájárulási nyilatkozatot módosíthatja vagy teljes egészében visszavonhatja.

Visszavonási vagy módosítási kéréseit írásban a Bethlen Gábor Egyesületnek,
Gábor Áron utca 4, 2072 Zsámbék címen jelezze vagy e-mailben 
 operafestzsambek@gmail.com címre küldheti.

Képviselő: Jakab Orsolya 

bottom of page